باند کشی فشار متوسط کد v601 v602 v603 v604

باند کشی چیست؟

امروزه با توجه به پیشرفت هایی که در علم و تکنولوژی رخ داده انواع مختلفی از باندهای پزشکی به دنیا معرفی شده که آشنایی با آن‌ها و البته کاربردها و نحوه استفاده‌شان کمک می‌کند تا انتخاب های درست تر و آگاهانه تری را در حین خرید انجام دهیم. به نوعی شاهد این مسئله هستیم که باندهای زخم بندی در طیف وسیعی از انواع مختلف، از نوار پارچه  تا باندهای تخصصیِ طراحی شده برای یک عضو خاص  یا قسمتی از بدن تولید می گردد، اگرچه باند زخم بندی اغلب در بعضی جراحات به عنوان یک محافظ و در مواردی به صورت یک روکش  به کار می رود و هیچ گاه شاهد این مسئله نبوده‌ایم که از آن به طور مستقیم بر روی زخم استفاده شود.

معرفی تخصصی باند کشی

مطمئنا برای شما هم پیش آمده که مچ پایتان پیچ خورده باشد. در واقع پیچ خوردگی را می‌توان یکی از رایج‌ترین ناهنجاری‌هایی دانست که عمدتا برای مچ پا رخ می‌دهد. این ناهنجاری که با درد همراه است اغلب هیچ گونه درمان خاصی ندارد اما اگر توجهی به آن نشود می‌تواند آسیب‌های بیشتری را به همراه داشته باشد. یکی از آسان‌ترین راه‌هایی که می‌توان برای درمان پیچ‌خوردگی در پیش گرفت، استفاده از باندهای کشی است. این دسته از باندها که جزء پرطرفدارترین و پرکاربردترین باندهای پزشکی بوده، به راحتی و بدون هیچ گونه دردی، فشاری یکنواخت روی قسمت آسیب دیده و متورم به وجود می‌آورند، که این کار در نهایت با کنترل و کاهش تورم همراه است.
باندهای کشی این توانایی را دارند تا از پیشرفت التهابات و افزایش درد جلوگیری کنند. به عقیده بسیاری از پزشکان و متخصصان، زمانی که شما از باندهای کشی استفاده می‌کنید این مسئله را برای خود یادآور شده‌اید که آسیب هنوز برطرف نشده و باید به نکات درمانی توجه داشته باشید. نکات بسیار زیادی در رابطه با باندهای کشی وجود دارد که از جمله می‌توان به عدم وجود مواد مصنوعی در ترکیبات آن، انتقال راحت هوا و رطوبت به پوست زیرین باند و عدم اختلال در گردش خون اشاره کرد. این باندها امروزه در عرض‌های 5، 10، 15 و 20 سانتی‌متری در بازار موجود است و شما با توجه به نیازتان می توانید به سراغ خرید آن‌ها بروید.
می توان گفت مهمترین وظیفه باند کشی فشرده کردن قسمت آسیب دیده بدن بوده که این امر موجب می شود تا تورم این قسمت از بدن کاهش پیدا کرده و درد آن نیز کمتر شود. برای نگه داشتن باندهای کشی در جای خود معمولا از گیره های مخصوص استفاده می شود. گیره های باند کشی دارای دو قلاب در ابتدا و انتهای خود هستند در داخل باند فرو رفته و دو طرف باند را به هم وصل می کنند.

نحوه بستن باند کشی

رول باند را به نحوی نگه دارید که شروع آن رو به بالا باشد. این امر باعث ساده تر شدن روند باند پیچی خواهد شد.
از کلیپ‌های فلزی برای نگهداری باند در محل خود استفاده کنید. دقت داشته باشید اگر ناحیه آسیب دیده در محلی واقع شده است که استفاده از کلیپ می‌تواند باعث خراشیدگی ناحیه مذکور یا دیگر نواحی باشد، از گره زدن باند کشی برای تثبیت جای آن استفاده کنید.
در هنگام بستن باند کشی دقت داشته باشید که باند را از ناحیه پیش از آسیب دیده باید شروع به بستن کنید و در ادامه روی ناحیه را بپوشانید و سپس باندپیچی را پس از ناحیه آسیب دیده پایان دهید. این روش از باندپیچی باعث می‌شود اگر پانسمان شما اندکی جابجا شود، ناحیه موردنظر باز هم در منطقه محافظت شده باقی بماند.
نکات ایمنی در استفاده از باند کشی
باند را بیش از حد نکشید، زیرا ممکن است جریان خون را قطع کند.
باید باند را حداقل دو بار در روز باز کنید.
باند کشی را برای چند دقیقه نبندید و دوباره آن را به صورت رولی ببندید.
اگر تیرگی یا سوزن شدن دارید یا اندام تان سرد یا کرخت می شود، باند را باز کنید.
به آرامی منطقه آسیب دیده را تمیز کنید. مجددا اگر احساس راحتی کردید باند را ببندید.
   در صورتی که زیر باند از ژل های سرد کننده استفاده می کنید، باید باند را هر روز بشورید.
تا زمانی که باند حالت کشسانی خود را دارد می توانید از آن استفاده کنید

 

936 رتبه بندی این مطلب:
3.0

نوشتن یک نظر

این فرم نام، ایمیل، آدرس IP و نظرات شما را جمع می کند تا بتوانیم نظرات شما را در وب سایت پیگیری کنیم. برای اطلاعات بیشتر، قوانین و مقررات و سوالات متداول ما را بررسی کنید، در آنجا اطلاعات بیشتری در مورد نحوه و چگونگی ذخیره اطلاعات شما در اختیار شما قرار می دهیم.
افزودن نظر

انتخابگر پوسته

تهران، بلوار نلسون ماندلا، خیابان پدیدار، پلاک 30 واحد 11

info{at}vernatn.com